God Helg Godtfolk

De aller fleste av dere har vell takket for en fin uke, Gått fra jobb litt over halv fire, tatt en liten seiersdans ut døra, high fiva deg selv og den der kollegaen du er kjempehappy for at du ikke skal se før på mandag, og tenkt ENDELIG HELG!

Det er iallefall sånn vi ser for oss scenarioet (Har du sett SCRUBS?.. )

I realiteten aner vi ikke hvordan det der fungerer, for her har jobbuka akkurat begynnt. 40 minutter igjen.

Etter det er vi på plass i kjelleren, med et stort smil om munnen, Jubelbrus på tanken og Masse god rockemusikk over høyttalerne. Det har vært ei hard uke, piker, vin og sang skal nå byttes ut med ei skikkelig jobbehelg. Det skal bli godt, og vi gleder oss, Dere er alle hjertlige velkommen.

I tillegg til dette må vi jo nevne at vi har fått oss en ny nabo! Deli De Luca åpner idag. velkommen i gården! Vi synes det er helt fantastisk å ha dere på plass. Det er årevis siden Narvesen forsvannt og vi har savna kiosken vår..

Det er tross alt ganske langt å gå hele veien over gata til 7-11..

Frøy, Øyvin, Lua og Alex er på plass for å feire fredagen med dere! God Helg, vi snakkes i baren!

Publisert: 20/01/12 -