13 årsjubileum

Enn det! Bar Circus har rukket å bli 13 år. Nå har det seg sånn at 13 er et ulykkestall i enkelte kretser, men ikke her. I strak motsetning er det bare lykke og fromme, gull og grønne skoger og to gratis konserter! Hvis du ønsker å se Gnukk og The Golden Leaves spille bør du stå på trappa torsdag 4.oktober klokka 20:00 og vifte med flettene dine. De skal uansett spilles av i løpet av kvelden.

Trondheimsbandet Gnukk spiller glad rock på trøndersk. Det merkes at de har tilbrakt mye tid i kjelleren, for allsangfaktoren er høy. Man kan lett høre hint til Jokke, Raga Rockers og DumDum Boys. Vi sendte ut vår agent DJ Strengen for å sjekke de ut tidligere i år. «Gnukk var svært innafor!» sa en svett og glad agent.

 

The Golden Leaves spiller catchy, moderne rock. De spiller til fingra detter av og krampa tar dem. Om du liker The Black Keys, Muse eller Wolfmother er dette noe for deg. DJ Strengen måtte på utrykning helt til Lillehammer for å se dem live. «The Golden Leaves leverte varene» sa en svett og fornøyd agent.

Du kan sjekke ut begge artistene på Spotify her:

 

Publisert: 20/09/18 -