Nytt album fra Frances Wave

 

Hva enn du gjør i dag. Om du ligger og sover ut gårsdagens famøse rus, girer deg opp til helga med venner, eller uvenner, legger vi oss ikke bort i. Det eneste vi legger oss borti for øyeblikket er god, norsk og lokal rock. Frances Wave har akkurat sluppet sitt andre album, og du vet hva de sier om band som holder i to runder? Jo, de har noe for seg! Her strides det mellom vår eminente DJ Strengen og aspirant JockMaster Rybak om hvor hovedinspirasjonen ligger. På sangen Come Again er det tydelig Bowie-inspirasjon, mens Band of Skulls og Queens of the Stone Age er høyst tilstedeværende på blant annet Feel. Det vi er enige om er at dette uansett er musikk av ypperste klasse, så sjekk ut Frances Wave sitt album More her:

 

Om du har lyst til å se herligheten utfolde seg live bør du prøve å skaffe deg billetter til releasekonserten deres på Dokkhuset 2.mars. Eventuelt kan du se de varme opp for Skambankt på Byscenen 22.februar

Publisert: 15/02/19 -