Bar Circus Afterski

Vi på Bar Circus ønsker å invitere deg og dine venner til Trondheims beste afterski! Første påskedag, søndag 21.april smeller vi i gang en fest du ikke har sett maken til. Vi har finpusset afterskilista vår med den feteste musikken som garantert løfter taket, og tilbyr snille priser i baren. Om ikke det er nok, gir vi bort hele 2 sesongkort til neste sesong i Vassfjellet slik at du og en venn får lekt deg i bakken neste år. Du kan i tillegg til alt dette vinne et flott påskeegg levert av oss og Frati.

Har du lyst til å vinne 2 sesongkort til Vassfjellet Vinterpark for neste sesong? Følg oss og vær med i trekningen. Det hadde også vært kult om du hadde postet dine beste påskeminner under #barcircusafterski

For å vinne det mystiske påskeegget må du dra på deg ditt råeste afterskiantrekk og møte opp på afterskien vår. Det hjelper selvsagt å poste et vakkert bilde på Instagram her også, det gjør det lettere for dommerpanelet og velge ut riktig vinner.

Vi åpner dørene klokka 20:00 denne dagen, altså to timer tidligere enn andre søndager. Og vi blir heller ikke sure om du kommer rett fra bakken, det er det bare tærne dine som blir.

Kom tidlig! Blir det fullt så blir det fullt!

 

 

Publisert: 05/04/19 -