Bar Circus 14 år

Bar Circus feirer 14 år med ville fester og hæla i taket. Nå som vi har blitt fjortis har vi invitert både Blånæggel og Reckless Souls til å riste det siste av fornuft ut av oss. Arrangementet er gratis, men du bør være tidlig ute for å ikke stå ut og fryse. Du er også velkommen til å kle deg ut, enten som fjortis, en uforsvarlig sjel eller hva du måtte ønske. Frøy har lovd å kle seg som en pølse, så da er det bare å la fantasien løpe løpsk.
 
//Blånæggel//
Blånæggel t-skjorta har hengt i taket vårt så lenge jeg kan huske. Blånæggel er Grongs og kanskje hele Trøndelags svar på scandirocken. Gluecifer, Hellacopters, Turbonegro og Zugly har blitt gamle, gjør plass til Blånæggel. Ved deres opptreden på Ladehammerfestivalen i år ble våre utsendinger helfrelst. De leverte et forrykende show med stunting og energi HMS-ansvarlige helst ikke vil se.
 
 
 
//Reckless Souls//
Er et band som spiller riffbasert rock, og har vært fast inventar i kjelleren vår sikkert like lenge som den overnevnte t-skjorta. Deres debutalbum «What About Us» har fått rotere på listen vår jevnt og trutt siden den slapp seint i fjor. Nå er det på høy tid å gire om og få hørt denne gjengen live. De lover å sette i gang festen for alvor, og vi tviler ikke et sekund. Sjekk de ut her:
 
 
 
 
Spilletider blir annonsert her når det nærmer seg.
 
 
Kom tidlig, blir det fullt så blir det fullt!

Publisert: 04/09/19 -