The Dogs – Crossmaker

Rundt nyttår får vi ofte ønske om å spille The Dogs hos oss. The Dogs er et helnorsk garagerockeband med Kristopher Schau i front. Personlig er jeg ikke blodfan av The Dogs, de har noen kule låter, men det er det. I fjor under Trondheim Calling valgte jeg å gå fordi øra blødde. Det som ofte knekker meg er den krasse vokalen til Schau. Dette skjærer også når jeg spiller for dere på Circus, av og til føles det som at jeg spiller kun for å få creds fra hardcorekompisen min fra videregående. Når jeg nå sitter og hører på siste album og har vendt meg til skjæringa fra 90-tallshelten fra XL-TV, finner jeg igjen noen skjulte perler. Disse perlene med sitt skitne og ærlige budskap er laget for svin. Derfor kommer jeg til å spille litt fra sisteskiva uoppfordret fremover, fordi noen av dere er nettopp det, svin!

Den mørke virkeligheten vi blir servert i Crossmaker passer godt til virkeligheten vi lever i dag. Musikken går fra øvingsrommet til Madrugada til Hausmania ’99 på 35 min. Aner ikke hvor langt det er i lysår, men det går ikke nødvendigvis i toppfart. Her bør det være noe ethvert fyllesvin klarer å oppfatte, i hvert fall ubevisst.

For å klargjøre dere til apokalypsen velger jeg derfor å spille noen utvalgte låter til dere når dere minst aner ikke. Hardt og brutalt, men det er kanskje akkurat det man trenger nå.

Hilsen din musikalske terapeut

Torleiv //Bar Circus

Sjekk ut albumet her:

https://open.spotify.com/album/3CvCMvZqC7GhMB8CfF4xWg?si=m14ssT0CTP–Mh_iFeZQzg

 

 

 

Publisert: 13/01/20 -