Trondheimsbølgen

Selv om det sikkert er lenge siden du kjente svettelukten fra et band som hamrer gitarene sine mens du får skvulpet øl i nakken sitter ikke kulturen i byen på gjerdet. Mens vi skrubber hendene fri for hud har flere Trondheimsband vært i studio og lagd etterlengtet ny musikk. Her får du et par skvulp fra den voksende Trondheimsbølgen.

Combos – Steelo

Gutta i Combos har markert seg som et fryktet supportband, de varmer ikke opp de steiker scena klar til nestemann. 8.mai frigjorde de sitt første album og det treffer akkurat der du savner. Er du glad i punk rock bør du skru opp anlegget ditt og vekke alle naboene fra dvalen. Dette albumet slår deg i trynet med ei flathånd du ikke har kjent makan til siden du hørte Cleopatrick, Zugly eller tidlig Turboneger. 

Barren Womb driver også og fiser ut singler om dagen. Liker du hardcore med en nerve er dette noe for deg. Duoen hadde sin Europaturne i fjor og jeg tipper at de er spillesugne også i år. Sjekk ut dagens slipp Be kind, have fun and try not to die.

Pom Poko har også sluppet singel i 2020, her foregår det så mye rart at om du har blitt glad i jazz i løpet av covid kan vi sakte, men sikkert peile deg inn på rocken igjen. Sjekk ut Praise

Selv om Short Skirts er litt over hele kartet har de likevel en trofast fanskare i Trondheim. De ga ut singelen 15 cents i slutten av mars og det er en solid låt om noe litt mer nedpå enn hva vi har hørt fra den kanten tidligere. Dette er for deg som liker litt psykedeliske gitarer i sola. Kos deg

 

Publisert: 08/05/20 -